Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! – zajlik az aláírásgyűjtés

Süli János miniszter népszerűsítette a Fidesz által indított Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót ma (09.10.) Pakson. A kormánypártok szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még az ő kormányzására.

A Fidesz-KDNP Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! aláírásgyűjtési akciója szeptember 1-jén kezdődött el országszerte. Pakson ma (09.10.) a városi könyvtárnál várták a lakosságot, ahol Süli János országgyűlési képviselő is ott volt.

– Sokan vannak az országban, akik emlékeznek Gyurcsány Ferenc kormányzására, és arra, hogy milyen állapotban vette át az ország kormányzását tizenegy évvel ezelőtt a Fidesz-KDNP – mondta Süli János. Hangsúlyozta, hogy a petíció aláírásával kifejezhetik az emberek, hogy nem szeretnék, ha ugyanoda térnénk vissza.

A kormánypárt szerint Gyurcsány Ferenc a nyolc éves kormányzása alatt eladósította az országot, fizetőssé tette az egészségügyet, eladta a ferihegyi repülőteret, és külföldi kézbe került az összes energiaszolgáltató cég.

Süli János kiemelte, a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! aláírásgyűjtési akció során találkozhatnak a választókkal, ami azért is fontos, mert felnőtt egy olyan generáció, akik minderről keveset tudnak.

Süli János elmondta, hogy október 23-ig Paks frekventált, nagyobb forgalmú pontjain gyűjtik az aláírásokat, illetve a térség kisebb településein is.

Az akció első öt napja alatt országszerte több mint százezer ember csatlakozott a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióhoz. Pakson eddig több mint nyolcszázan írtak alá.

Fotó: TelePaks