Változásokra hívja fel a figyelmet a szociális csoport

Módosult a szociális és gyermekjóléti ellátásokról és a szociális és gyermekjóléti igazgatásról szóló önkormányzati rendelet. Ezzel összefüggésben a Paksi Polgármesteri Hivatal szociális csoportja felhívja az érintettek figyelmét, hogy – új szabályként – a szemétszállítási költségtérítés iránti kérelmekhez csatolni kell a hulladékszállítási díj befizetését tanúsító utolsó negyedéves csekk másolatát. Tehát amikor a kérelmezők beadják kérelmüket a szociális csoporthoz, ezt mindenképpen vigyék magukkal.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy módosult a tanulók helyi közlekedésének támogatása, vagyis a kedvezményes diákbérlet iránti kérelemnyomtatvány. Ezért kérik, hogy az oktatási intézményeknél lévő, korábbi évekből megmaradt régi formanyomtatványokat ne használják.

Bővebb információk és kérelemnyomtatványok a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati irodáján kérhetők, illetve letölthetők a paks.hu honlapról, a felugró információs ablakban az E-ügyintézésre kell kattintani, majd a szociális és gyermekvédelmi ügyek kategóriára.

A megújult városháza. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal
Városháza. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/archív