Új kiállítást nyitottak a sorozatban

Újabb kiállítást nyitottak az Atomerőmű Nyugdíjas Klub Egyesület székhelyén (Gesztenyés u. 26.) a szervezet 2022 a kézimunkák és képzőművészeti kiállítások éve a klubban programjában. A kiállítók ez alkalommal Pokorniné Blatt Erzsébet (horgolt figurák, díszek, terítők és hímzések) és Győrffyné Szabó Éva (horgolások, hímzések, gobelinképek, gyöngyékszerek). A Sokszínű kézimunka című tárlatot március 14-ig minden hétfőn és kedden 13 és 18 óra között lehet megtekinteni.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Ahogy arról korábban beszámoltunk a sorozat ötlete a klub 2021 novemberében rendezett kiállításának sikeréből fakadt, ahol 17 klubtag 9 alkotói ágban készített munkáit mutatták be. A 2022-es kiállítássorozatukban alkalmanként két-három kiállító tárja a közönség elé alkotásait különböző témakörökben.

Pokorniné Blatt Erzsébet és Győrffyné Szabó Éva kiállítása. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

A kiállítóteremben egyszerre csak kis létszámban tartózkodhatnak a látogatók, szájmaszk és kézfertőtlenítő használata kötelező (a klub kézfertőtlenítővel rendelkezik). A kiállítás látogatásának tervezhetősége és szervezhetősége érdekében szívesen fogadják az előzetes bejelentkezést a szervezők, Lovásziné Anna a 20/411-0620 és Kerepesiné Katika a 20/209-4392.