Itt a nyár, minden gyermek fagyira vár! – Lezárult a kuponvásárlás

Az Itt a nyár, minden gyermek fagyira vár! akció szervezői köszönetet mondanak az Erzsébet Cukrászdának, a Stella Cukrászdának, a Vagamary Cukrászdának, az Édes Cake Macaronozónak, az Éva Cukrászdának és a Palcc Bisztrónak a közreműködést. Hálásak azoknak a paksi lakosoknak is, akik a kezdeményezés mellé álltak, kupont vásároltak és ezzel rászoruló gyermekek is fagylalthoz juthattak.

Felhívják a figyelmet, hogy a meglévő kuponokat a hátrányos helyzetű családok a Paks Kistérségi Szociális Központ munkatársaitól még átvehetik, és az adott fagylaltozóban beválthatják a fagyiszezon végéig.

A civil kezdeményezésű akciót június elején hirdették meg a szervezők, erről itt írtunk. A program lényege az volt, hogy ha valaki bement fagyizni valamelyik az akcióhoz csatlakozott cukrászdába, vehetett egy vagy akár több kupont, és bedobhatta az ott kihelyezett gyűjtőládába. Egy kupon megvásárlásával egy rászoruló gyermek egy gombóc fagyihoz jutott. Az akcióhoz csatlakozott cukrászdák azt is vállalták, hogy minden két kupon megvásárlása után egy harmadikkal támogatják az akciót.

Az akciót júniusban hirdették meg. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks archív